Loading...
Wat wij doen 2018-04-24T09:38:56+00:00

Diverse soorten stucwerk

Van vlak & glad stucwerk tot stucwerk met een structuur

In stucwerk zijn er een hele hoop varianten. De twee hoofdvarianten welke wij verzorgen zijn vlak & glad stucwerk en stucwerk met een structuur. Vlak & glad stucwerk dient aangebracht te worden voordat begonnen kan worden met het afschilderen of spuiten van stucwerk op wanden en plafonds. Wij verzorgen ook vlak stucwerk geschikt om te behangen. Een andere optie is om stucwerk met een structuur aan te brengen, ook wel sierpleister genoemd. Stucwerk met een structuur kan gebruikt worden op muren en heeft vooral een decoratief effect.

Vlak & glad stucwerk

Behangklaar stucwerk • Sausklaar stucwerk

Wilt u graag uw plafond of muur behangen of schilderen, maar is de ondergrond niet egaal? Kies dan voor behangklaar of sausklaar stucwerk. Wij brengen dan een laag pleister aan, waardoor de ondergrond netjes wordt afgewerkt en klaar is voor een mooi behang of een frisse lik verf. Heeft u een gemetselde of betegelde muur en is hiervan de ondergrond scheef of ongelijk? Dan brengen wij een dikke laag raapwerk aan. Dit is een gipslaag met een dikte van 7 millimeter tot 5 centimeter. Zitten er enkel wat scheurtjes of oneffenheden in de ondergrond? Dan voldoet een dunne laag pleister van 1 tot 6 millimeter, dit wordt ook wel pleisterwerk genoemd.

Stucwerk met een structuur

Sierpleisters • Marmerpleisters •  Betonstuc

Bij sierpleister draait het vooral om de structuur dat voor een fraaie en decoratieve look zorgt. Een groot voordeel van sierpleister is dat er vaak gekozen kan worden om het in kleur aan te brengen. Ook zijn er verschillende structuren waaruit gekozen kan worden, structuren zoals: fijn, middel en grof. Sierpleister is een goede keuze als u op zoek bent naar iets wat kras en stootvast is, het is namelijk een van de sterkste afwerkingsvormen.

Ons recente werk

Voor verschillende klanten mochten wij al heel wat moois opleveren.
 Bekijk ons werk en oordeel zelf!
Bekijk ons werk

Klantenreviews

“Stukadoorsbedrijf Bruinsma heeft prima werk afgeleverd.— Het stukwerk ziet er super strak en netjes afgewerkt uit.  Wij zijn blij met het resultaat en hopen er dan ook lang van te genieten. Ik raad Stukadoorsbedrijf Bruinsma zeker aan anderen aan!”

DIRK JAN - ASTERIX B.V.

“Ik ben erg blij met het afgeleverde stucwerk. Het maken van een afspraak was ook zo gepiept. Ze namen het werk eerst op en maakte daarna een afspraak met mij voor de stucwerkzaamheden. Stukadoorsbedrijf Bruinsma heeft dan ook prima werk bij ons afgeleverd!”

B. KUINDER

Uw stukwerk door ons laten doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Vul onderstaand contactformulier in met uw gegevens. Zodra wij uw contactgegevens binnen gekregen hebben zullen wij binnen twee werkdagen contact met u opnemen.